Ardi- eta ahuntz-esne gordinarekin eginiko gazten segurtasun mikrobiologikoa Katalunian Irakurri gehiago 2018/02/21 0 Iturria: ACSA
Aflatoxinen gehienezko mailaren handitzeak osasun publikoan izan dezakeen ondorioa. Irakurri gehiago 2018/02/14 0 Iturria: EFSA
Elikagaien bidez transmititutako gaixotasunak zaintzeko gidaliburua Irakurri gehiago 2018/02/05 0 Iturria: OME
Arriskuen ebaluazioarekin lotutako zalantzak aztertzeko gidaliburua Irakurri gehiago 26/01/2018 0 Iturria: EFSA
Euskadiko Nekazaritza Elikakatearen Kontrol Ofizialerako 2016-2020ko Plana Irakurri gehiago 25/01/2018 0 Iturria: ELIKA
Substantzia perfluoroalkilatuen arriskua kudeatzeko gomendioak Irakurri gehiago 2018/01/16 0 Iturria: Suediako Elikagaien Agentzia (NFA)
Q Sukar kronikoa goiz detektatzearen kostuari eta onurari buruzko azterketa Irakurri gehiago 05/01/2018 0 Iturria: RIVM
Frantzian antibiotikoen erabilera murrizteko planaren emaitzak Irakurri gehiago 02/11/27 0 Iturria: ANSES
Antimikrobianoen erabilera murrizteko prozesuaren aurrerabidea ebaluatzeko adierazleak Irakurri gehiago 31/10/27 0 Iturria: EFSA/EMA/ECDC
Glutenik gabeko dietak eta arrisku kardiobaskularra – Harvard Unibertsitatea, 2017 Irakurri gehiago 2017/05/15 0 Iturria: Harvard Unibertsitatea